شناسهٔ خبر: 189799 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

پویش «نه به تصادف» در سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ در ایلام اجرا می‌شود

مدیرکل مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام از اجرای پویش سراسری «نه به تصادف» با شعار «شیش دونگ برانیم» در سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(ایلام)، سیدزاهدین چشمه خاور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام، اظهار داشت: این پویش در راستای افزایش احساس مسئولیت‌پذیری در خصوص ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای برای سومین سال متوالی، از ۲۳ اسفند سال جاری تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در استان ایلام اجرا می‌شود.


وی با اشاره به شعار اختصاصی این پویش که «شیش دونگ برانیم» است، گفت: هدف از این شعار، توجه و تمرکز آحاد جامعه و کاربران جاده‌ای به اهمیت مقوله تمرکز کامل در حین رانندگی است.

چشمه خاور افزود: براساس آمارها، سرنشینان نقش قابل توجهی در آمار مرگ و میرهای ناشی از تصادفات جاده‌ای دارند که نشان از ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ مسئولیت‌پذیری در خانواده‌ها دارد.

وی مشارکت بیشتر سرنشینان در ایجاد سفری ایمن و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را از اهداف اصلی این پویش برشمرد و عنوان کرد: خواب‌آلودگی رانندگان عامل 40 درصد از تصادفات منجر به مرگ است و لزوم توجه به نقش همراهان سفر و ارتقای مسئولیت‌پذیری آنها در کنار رعایت قوانین رانندگی ضروری است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام خاطرنشان کرد: افزایش ایمنی خودروهای شخصی و حمل و نقل عمومی، ترغیب رانندگان به توقف در مسیرهای طولانی برای رفع خستگی، آشنایی آنها با فرهنگ و هنر ایرانی و برگزاری مراسم‌های فرهنگی، آیینی و موسیقی‌های بومی از دیگر اهداف این پویش است.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این پویش، سفرهای نوروزی هموطنان به سفری ایمن و سالم تبدیل شود و با همراهی مردم شریف کشور، ایمنی جاده‌ها در این ایام افزایش یابد.

نظر شما